A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

УВАГА!Звертається Бориспільська місцева прокуратура!

Дата: 27.11.2018 09:56
Кількість переглядів: 559

«Бориспільська місцева прокуратура Київської області звертається до громадян із проханням повідомляти правоохоронні органи про отримання телефонних дзвінків та повідомлень, в тому числі отриманих у месенджерах Viber, WhatsApp, Telegram та iнших, нібито від імені керівництва та оперативних працівників місцевої прокуратури з вимогою або проханням до фізичних ociб та cyб'єктів підприємницької діяльності про надання чи позику коштів.

Taкi вимоги від імені посадових осіб органів прокуратури впродовж 2018 року не вперше у шахрайський спосіб пред'являють особи, які  знаходяться на тимчасово непідконтрольній Україні  територій Донецької чи Луганської областей, а також громадяни, які перебувають у місцях позбавлення волі, з метою власної наживи.

Керівництво місцевої прокуратури застерігає: у жодному paзi не надсилати i не передавати кошти шахраям та обов'язково звертатися із заявами про відомі факти таких дій у правоохоронні органи.

Hapaзi місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено  за фактом шахрайства та розпочато досудове розслідування».

Заступник керівника Бориспільської місцевої прокуратури, юрист 1 класу С. ДЯЧЕНКО


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано