A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ЧЕМПІОНАТИ УКРАЇНИ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ

Дата: 24.02.2020 09:50
Кількість переглядів: 355

У м. Суми з 19 по 22 лютого у найкращому в країні легкоатлетичному манежі Сумського державного університету проходив чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед дорослих і молоді. Це був головний старт зимового сезону, де кращі легкоатлети України проходили відбір до складу збірної команди країни на міжнародні старти.

Бориспільський район, у складі команди Київської області, представляла Анастасія Волошиненко (с. Іванків) – вихованка тренерів Бориспільської районної КДЮСШ Михайла Савченка та Геннадія Яцюти.

У перший день чемпіонату вона стартувала на дистанції 800 м. В своєму забігу впевнено фінішувала другою з персональним досягненням. У підсумку показала дев’ятий результат і, на жаль, зупинилась у кроці від фіналу (не вистачило 0,3 сек.). Наступною дисципліною програми, на якій змагалась наша легкоатлетка, стала дистанція 3000 м. І незважаючи, як вона сама говорить, що «це моя нелюбима трійка», Настя впевнено провела забіг, встановила особистий рекорд – 10:33,17, «скинувши» з попереднього результату більше ніж півхвилини.

Тож у підсумку свого виступу на змаганнях найвищого всеукраїнського рівня, Анастасія серед молоді (U 23) стала п’ятою в бігу на 800 м та шостою на 3000 м. В абсолюті – загальному заліку серед дорослих та молоді – у неї десяте та тринадцяте місця відповідно і плюс особисті досягнення!

Безумовно, наша спортсменка здобула неоціненний досвід, змагалися з кращими спортсменами країни. Звичайно, ці старти стануть новим поштовхом для підвищення рівня її спортивної майстерності та відкриють шлях до нових перемог! Показані в Сумах результати дають їй право стартувати у фіналі Кубка України з легкої атлетики у приміщенні, що 27 лютого відбудеться у Києві.

Бажаємо їй і надалі успішних стартів, встановлення рекордів та славних перемог!

 

Управління гуманітарного розвитку

Бориспільської РДА

Бориспільська районна КДЮСШ

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано