A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Дорогі земляки! Від щирого серця вітаємо вас із Днем Державного Прапора України та величним святом - Днем незалежності України!

Дата: 23.08.2019 09:45
Кількість переглядів: 349

Найдорожчою коштовністю для кожного народу є державна незалежність. Про  незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби. Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Та доля склалася так, що на плечі нашого покоління впало тяжке випробування – відстояти власну, віками омріяну незалежність. Героїчно і самовіддано борючись, наші земляки, українці  віддають за неї  свої життя на сході, з прапором піднімаються на бій. З ним святкують здобуті перемоги, з ним відходять у вічність. Наразі ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух національної самосвідомості, виховують у кожному повагу до своєї Батьківщини, до її прапора та незалежності.
   

Бажаємо вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу нашої рідної України.

 Голова Бориспільської районної ради Владислав БАЙЧАС

Виконуючий обов’язки голови Бориспільської районної державної адміністрації Руслан САДОВСЬКИЙ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано