A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Закладено перший камінь сучасного Золочівського відділення поліції

Дата: 15.10.2020 09:43
Кількість переглядів: 488

14 жовтня розпочалось будівництво нового сучасного відділення – Золочівського відділення поліції на Бориспільщині. Реалізація цього проекту стала можливою за підтримки Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції, Головного управління поліції Київщини та за сприянням органів місцевого самоврядування.

В урочистостях взяли участь: голова Бориспільської райради Владислав Байчас, заступник Голови Національної поліції України Максим Цуцкірідзе, керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов, та Гнідинський сільський голова Олександр Лазаренко.

На початку заходу з привітальними словами звернувся до присутніх Максим Цуцкірідзе та зазначив, що будівництво нового відділення поліції – це є вимога сучасності і надія на найкраще майбутнє.

 

Владислав Байчас запевнив, що сьогодні ще одне місце на Бориспільщині стало набагато безпечнішим, адже безпека – це базова потреба, те чого громадяни потребують більше всього. А захищеність – це дуже важливо.

 

Керівник поліції столичної області Андрій Нєбитов у своїй промові наголосив, що дата 14 жовтня 2020 року, у День Захисника України, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День козацтва обрана не випадково. Адже кожна людина має право на захист, і саме тоді вона вільна, коли почуває себе у безпеці! І такий проект стане яскравим прикладом співпраці громади та поліції для інших територіальних об’єднаних громад Київщини.

Новозведений поліцейський підрозділ буде відповідати вимогам суспільства: сучасне обладнання, засоби зв’язку та автотранспорт. З початком роботи Золочівського відділення поліції в рази зменшиться час реагування на повідомлення. А оперативне прибуття на місце події – це затриманий зловмисник, вчасно надана допомога, чиєсь врятоване життя. Також до привітань долучились голови місцевих самоврядувань та представники компанії забудовника.

Унікальність цього заходу полягала в тому, що присутні підписали послання майбутньому поколінню і заклали капсулу у наріжний камінь. Прочитати цей лист про події сьогодення зможуть наші нащадки через пів сторіччя.

Урочисто-святковий настрій незмінно дарував всім присутнім оркестр Головного управління поліції Київщини під диригуванням Ярослава Головацького.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано