A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

У районі відзначили День Соборності

Дата: 24.01.2017 09:36
Кількість переглядів: 525

20 січня в с.Гнідин біля пам’ятника Герою України Юрію Вербицькому відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня Соборності України та 98-ї річниці Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.


 


 


 

У заході взяли участь голова Бориспільської районної державної адміністрації Дмитро Воронін, заступник голови районної ради Іван Недогибченко, керуючий справами районної ради Антон Мотрич, Гнідинський сільський голова Олександр Лазаренко, побратим та друг загиблого Роман Миханів, керівники відділів, управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації, учні та вчителі старших класів Гнідинської загальноосвітньої школи I-III cтупенів ім.Петра Яцика.



 

Під час заходу спогадами поділився побратим Ю.Вербицького Роман Миханів: «Юрко завжди казав: не хочу бути сплячим, хочу бути потрібним. Не хочемо бути московською провінцією. Хочу щоб була держава, і щоб ми щасливо жили в ній». Учасник мітингу подякував усім, хто долучився до вшанування пам’яті активіста та висловив надію, що війна колись закінчиться і загибель Героя Небесної Сотні буде не даремною.

Присутні поклали квіти до підніжжя пам’ятника Юрія Вербицькому та вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих учасників Революції Гідності 2013-2014 рр та бойових дій на Сході України.

До пам’ятних заходів долучилися учні 9-10 класів Гнідинської ЗОШ I-III ступенів ім.Петра Яцика, директор Ніна Кудько, представники сільської ради, а також сільський аматорський ансамбль «Сусідоньки».

Завершився мітинг-реквієм жалобною ходою до місця загибелі Ю.Вербицького.



 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано