A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Спортивне свято в Щасливській школі

Дата: 25.02.2020 09:36
Кількість переглядів: 361

У Щасливській школі є славна традиція: наприкінці зими збиратися всім фанатам спорту задля особливої події – вшанування тих, хто досягли особливих спортивних звершень у році, який минув, на спортивних полях, боксерських рингах, баскетбольних та волейбольних майданчиках, гімнастичних килимах та на спортивних танцполах. Також цього дня відбувається урочиста посвята учнів 8-х спортивних класів у футболісти.

Шкільне спортивне свято, що отримало назву «Сходження до спортивного Олімпу», завжди проходить емоційно, піднесено. У фойє школи розмістилися десятки кубків, здобутих учнями на турнірах різних рівнів, футболки випускників, які виступають у складі професійних спортивних клубів Чемпіонату України та інших країн світу – Валерія Бондаря, Олексія Кащука, Єфима Коноплі, Богдана Михайличенка, Івана Петряка, Вадима Сапая, Максима Чеха, та інших. А також футболки тих, хто стояв біля витоків футболу в Щасливому: Руслана Бідненнка, Олександра Гончара, Петра Кондратюка, Сергія Карпенка, Андрія Смалька, які стали почесними гостями свята.

Важливою подією у шкільному спортивному житті стало занесення до «Стрічки почесних особистостей Щасливого та Пролісок» у музеї села Щасливого чотирьох випускників школи – Валерія Бондаря, Олексія Кащука, Єфима Коноплі, Максима Чеха, які здобули високий титул чемпіонів світу U-20 з футболу, який проходив у Польщі минулого літа.

Тон святу задали почесні гості, серед яких – легенда київського «Динамо» та збірної СРСР Володимир Лозинський, гравці збірної України Геннадій Зубов, гравець ФК «Шахтар» Валерій Рудаков, представники Федерації Футболу м. Києва Олександр Шаміч, Віктор Старовойт, Віктор Тартичний.

Приємним сюрпризом для дітей став приїзд на свято голови Бориспільської РДА Володимира Строканя. Почесні гості вручили спеціальні нагороди кращим юним спортсменам: Білому Давиду, Дубровному Михайлу, Євтіхову Олександру, Лосенку Івану, Нижнику Артему, Обушному Євгенію, Худіну Богдану, Цуканову Віктору,– за перемогу в номінації «Кращий футболіст 2019 року»; Бєловій Валерії та Кузніченку Віталію – за перемогу в номінації «Кращий гравець з волейболу 2019 року»; Жеребко Катерині та Олексієнку Ярославу – за перемогу в номінації «Кращий гравець з баскетболу 2019 року»; Пархоменку Іллі та Третьякову Максиму– за перемогу в номінації «Кращий боксер 2019 року»; Коваль Вікторії, Жайворонок Аріні та Воронцовій Надії – за перемогу в номінації «Краща гімнастка 2019 року»; колективам «SHYK DANCE STUDIO» та «Діамант-Еліт» – за перемогу в номінації «Кращий танцювальний колектив 2019 року».

Голова Щасливської сільської ради Микола Шмаюн вручив подарунковий сертифікат на 100 тис. грн. для на придбання спортивного інвентарю та спортивної форми.

Цього святкового вечора були відзначені й тренери, за наставництва яких учні здобули високі перемоги: Алімов Олександр Віталійович, Олексій Юрійович Альохін, Олег Михайлович Деревінський, Єфімов Дмитро Юрійович, Микола Васильович Литовчак, Роман Володимирович Машковський, Овчінніков Олександр Олексійович, Володимир Сергійович Самборський, Михайло Петрович Сухіна.

Окрасою вечора стали виступи шкільних колективів художньої самодіяльності. Глядачів вразило щире виконання пісень вокальним ансамблем «Камертон», танцювальні композиції колективів «SHYK DANCE STUDIO» та «Діамант-Еліт» та артистизм і спортивна майстерність юних футболістів.

Тож сподіваємося, що яскраві емоції свята «Сходження до спортивного Олімпу», яке провели ведучі Каріна Ковальчук і Сергій Білан, стануть поштовхом до нових перемог юних щасливчан на спортивних аренах різних рівнів.

Юрій Йовбак, директор ОНЗ "Щасливський НВК"

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано