A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новорічна красуня повинна бути лише з биркою

Дата: 02.12.2016 09:36
Кількість переглядів: 634

ДП «Бориспільське лісове господарство» інформує

Настав грудень, наближається передноворічний період. Одне з головних завдань ДП «Бориспільський лісгосп» напередодні новорічних і різдвяних свят – забезпечити всіх бажаючих новорічними ялинками. З метою запобігання незаконному вирубуванню й оперативному контролю за продажем усі, без винятку, новорічні дерева мають бути обов’язково з бирками.



ДП «Бориспільське лісове господарство» повідомляє: заготівля ялинок проводитиметься на спеціально вирощених для цього плантаціях, а також за рахунок дерев, що підлягають вирубуванню при проведенні рубок формування й оздоровлення лісів на території Баришівського, Кийлівського, Старинського та Вишеньківського лісництв. Реалізовуватимемо новорічні красуні біля контор вищезгаданих лісництв і коштуватимуть вони від 30 грн за одну ялинку.

Нагадуємо: в передноворічний період державною лісовою охороною лісгоспу проводитиметься низка заходів щодо охорони хвойних насаджень від самовільного вирубування. Слід знати, що за скоєне лісопорушниками самовільне вирубування передбачається адміністративний штраф у розмірі від 5 до 10 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (85-170 грн), а також відшкодування лісогосподарському підприємству заподіяних збитків. Розмір відшкодувань вираховується відповідно до товщини стовбура зрубаного дерева і може сягати від 355 грн і більше.

Якщо ж громадянин зважиться придбати новорічну красуню без бирки, вищезазначені штрафи доведеться платити саме йому.

Михайло Бобик, інженер з охорони та захисту лісу





 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано