A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Змагання з легкої атлетики в Броварах

Дата: 10.02.2020 09:31
Кількість переглядів: 337

У м. Бровари в легкоатлетичному манежі Київської обласної школи вищої спортивної майстерності 8 лютого 2020 року відбулись традиційні змагання відкритої першості Броварського вищого училища фізичної культури з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006-2008 років народження. У змаганнях взяли участь близько 200 легкоатлетів Київщини, сусідніх областей та м. Києва. Серед учасників цих змагань була і команда легкоатлетів Бориспільської районної КДЮСШ. Для більшості з них цей старт був першим на обласному рівні взимку в спеціалізованому легкоатлетичному манежі. Тож найважче нашим юним спортсменам було впоратись із хвилюванням.

Двічі на найвищу сходинку п’єдесталу пошани для нагородження за

І місце піднімалась Альона Скакун – вихованка тренерів Михайла Савченка та Геннадія Яцюти. Вона перемогла на дистанціях 300 і 600 м.

Наші вихованці на рівні боролись з суперниками та отримали неоціненний досвід участі у змаганнях. За крок до фіналу на 60 м серед юнаків опинився Максим Звоницький з результатом 8,28 с (2-й юнацький розряд), п’яте місце на дистанції 600 м посіли Данііл Данкович (с. Кучаків) та Валерія Приходько (с. Сошників, тренер Анатолій Олишевець). Встановили особисті досягнення і виконали розрядні нормативи наймолодші наші спортсмени Поліна Ончукова та Євген Ткаченко (обоє – 2008 р.н., с. Головурів, тренер Наталія Соколовська). Успішно подолали свої дистанції Софія Салій та Богдан Гужва (обоє – с. Кучаків). Поза конкурсом, готуючись до чемпіонату України, виступала Катерина Прилепська. Вона встановила два особистих досягнення на дистанціях 300 та 600 м у приміщенні.

Участь у змаганнях надала нашим юним легкоатлетам наснаги до тренувань. Вони вже мріють про майбутні перемоги. Тож бажаємо спортсменам надалі успішних стартів і встановлення особистих рекордів!

Бориспільська районна КДЮСуправління гуманітарного розвитку Бориспільської райдержадміністрації

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано