A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ОНОВЛЕНА РЕЄСТРАТУРА: НОВІ ПРАВИЛА І ВІДСУТНІСТЬ ЧЕРГ – ЛИШЕ ПОЧАТОК РЕКОНСТРУКЦІЇ ЛІКАРНІ

Дата: 21.10.2019 09:26
Кількість переглядів: 387

Оновлена реєстратура Бориспільської ЦРЛ зафункціонувала вже з четверга, 17 жовтня.

«Тепер до уваги пацієнтів електронні квитки, що значно зекономить час на очікування в черзі,  запис до лікаря онлайн, комфортні куточки як для дітей, так і дорослих», – зауважує головний лікар Олександр Щур.

На все про все – півтора місяця і з районного бюджету – 1 млн 400 тис. грн. Начальник управління капітального будівництва та архітектури Бориспільської РДА Ярослав Янович наголосив: «Концепція реконструкції лікарні включає капітальний ремонт лікувального корпусу, поліклінічного, інфекційного та пологового відділення.

«Хочу подякувати за консолідовану співпрацю, адже на черзі реконструкція саме пологового відділення, яка відбудеться за співфінансування і міста, і району», – підкреслив в. о. голови Бориспільської РДА Руслан Садовський.

Міський голова Анатолій Федорчук оцінив естетичний вигляд реєстратури, яка є яскравим прикладом роботи для людей та зауважив, що до цього влада і міста, і району йшла останні три роки і візит президента у липні прискорив процес.

Голова Бориспільської районної ради Владислав Байчас зауважив, що, попри розмови про надходження коштів з обласного бюджету, далі слів справа не зрушила.

Водночас оцінювали «обновку» заступник в. о. голови Бориспільської РДА Сергій Білецький, заступник голови районної ради Іван Недогибченко та заступник міського голови Людмила Пасенко.

Інф. «ТС»

 

Світлина від Трудова Слава.

Світлина від Трудова Слава.Світлина від Трудова Слава.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано