A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Машини невідкладної медичної допомоги - за кошти районного бюджету

Дата: 29.07.2016 09:25
Кількість переглядів: 583

Днями відбулась презентація автомобілів невідкладної медичної допомоги. Машини були придбані за кошти районного бюджету та передані на обслуговування населення міста та району.

Участь в презентації заході взяли, зокрема, голова районної державної адміністрації Дмитро Воронін, міський голова Анатолій Федорчук, заступник голови районної ради Іван Недогибченко, керівник Центру первинної медико-санітарної допомоги Денис Хурса.

Вони акцентували увагу на тому, що поповнення автопарку — ще один крок назустріч громаді, сприятиме розвитку медичної галузі та підвищенню рівня надання якісних та своєчасних медичних послуг населенню.

Розширення мереж амбулаторій сімейної практики медицини, а також оснащення їх необхідним медичним обладнанням, комп′ютерною технікою та автотранспортом стало можливим завдяки Програмі розвитку Центру первинної медико-санітарної допомоги на 2016-2018 роки.

Саме з метою підвищення якості та доступності надання медичної допомоги населенню Борисполя та району були закуплені автомобілі. Вони призначені для перевезення фельдшерів, які виїжджатимуть на виклик.

Сьогодні Центр первинної медико-санітарної допомоги оснащений 15 автомобілями. До 2018 року планується докупити ще 5 автівок.

 

Зауважимо, що в Борисполі працює цілодобова автостоянка, яка розрахована переважно на туристів та гостей нашого району.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування