A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

28 червня ювіляру - 50! Колектив Бориспільської районної ради, депутатський корпус, сільські голови щиросердечно вітають з прийдешнім ювілейним Днем народження голову Бориспільської районної ради Владислава БАЙЧАСА!

Дата: 26.06.2020 09:15
Кількість переглядів: 2129

 Шановний Владиславе Михайловичу! Ви відомі як професіонал, людина авторитетна, вольова і доброзичлива, яка користується великою повагою. Ваші компетентність і почуття відповідальності за доручену справу викликають повагу і добру вдячність у всіх, кому довелося співпрацювати і спілкуватися з Вами. За Вашими плечима – багатолітня праця, досвід і визнання. Багато років роботи на посаді голови районної ради окреслені Вашою активною працею, небайдужістю, умінням відстоювати принципову позицію. 

Зичимо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи приносили вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком. 

Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки! 

Нехай річною зливою на Вас проллються здоров'я, любов і щастя! Бажаємо, щоб Ваш будинок був повною чашею, і доля завжди оберігала! Хай не згасає безмежна енергія, а Ваші знання, досвід та оптимізм завжди приносять користь людям.

Нових Вам успіхів, твердості й непохитності віри, невичерпної енергії, справжньої товариської підтримки,  наснаги на многії літа!

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано