A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

УРЯД ПЛАНУЄ ТРАДИЦІЙНИЙ ПЕРЕПИС НАСЕЛЕННЯ НА 2023 РІК

Дата: 10.12.2020 09:12
Кількість переглядів: 331

Всеукраїнський перепис населення на основі використання даних національних реєстрів може відбутися у 2030 році, традиційний перепис населення планується на 2023 рік. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов під час онлайнконференції «Перепис населення на основі реєстрів в Україні: виклики, можливості, подальші кроки».

«Уряд найближчим часом внесе до Верховної Ради законопроєкт щодо змін до закону про всеукраїнський перепис населення, яким вводиться новий метод проведення перепису населення – перепис на основі відомостей, які містяться в національних електронних інформаційних ресурсах, реєстрах… Перепис населення за реєстрами – осяжне майбутнє, якого нам не уникнути», – сказав Немчінов.

Він додав, що на виконання указу президента Володимира Зеленського від 29 липня 2019 року про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних та юридичних осіб до електронних послуг, вже розпочали роботу для проведення всеукраїнського перепису населення за реєстрами в 2030 році.

Крім того, Немчінов зауважив, що на засіданні уряду 9 грудня урядовці розглянуть проєкт постанови, яким передбачено розпочати підготовку до традиційного перепису населення в 2023 році.

У січні 2020 року тодішній міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет оприлюднив результати оцінки чисельності наявного населення України, яку провів уряд. Вони показали, що в країні проживає 37 мільйонів 289 тисяч громадян.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано