A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Районна спартакіада: першість у вороньківців

Дата: 13.09.2016 09:12
Кількість переглядів: 737

У другу суботу вересня, відповідно до Указу Президента України № 340/94 від 29.06.1994 року святкується День фізичної культури та спорту України.

Для відзначення цієї події в Бориспільському районі стало традицією проводити фінал районної Спартакіади серед команд сільських рад.

10 вересня затишний і святково прикрашений стадіон «Колос» міста Бориспіль зустрів учасників Спартакіади серед збірних команд сільських рад Бориспільського району, присвяченої до Дня фізичної культури і спорту та 25-й річниці Незалежності України.

Зібралися для участі в змаганнях понад 500 спортсменів – делегації 17 команд сільських рад, очолювані головами, які представляли свої громади на параді відкриття, а потім виборювали першість на бігових доріжках і спортивних майданчиках під час змагань.

З привітальним словом до учасників змагань звернувся заступник голови Бориспільської районної ради Іван Володимирович Недогибченко та нагородив почесними грамотами Бориспільської райдержадміністрації та Бориспільської районної ради за підсумками роботи за рік кращі сільські ради за досягнення успіхів у розвитку фізичної культури і спорту, запровадження здорового способу життя серед різних верств населення, розбудову спортивної інфраструктури, проведення на високому організаційному рівні фізкультурно-оздоровчих і спортивно-масових заходів та за високі досягнення спортсменів у всеукраїнських, обласних і районних змаганнях. Нагороди отримали Щасливська, Мирненська, Процівська, Великоолександрівська, Кучаківська, Гнідинська, Іванківська, Сошниківська, Вороньківська, Старівська та Гірська сільськи ради.

Начальник відділу молоді та спорту Дмитренко Володимир Іванович відзначив почесними грамотами спортсменів, тренерів, фахівців та активістів фізкультурно-спортивного руху Бориспільщини: Берстеньова Олега, Барбулат Анастасію, Напня Андрія, Савченка Михайла, Подолинного Миколу та Нечипоренко Оксану.

Переможцями та призерами в окремих видах змагань стали:

Футбол:

І м. - Сеньківка, ІІ м.- Кучаків, ІІІ м.- Глибоке,

Легка атлетика:

І м. - Кучаків, ІІ м. - Іванків, ІІІ м. - Гора

Волейбол:

І м. - Старе, ІІ м. - Щасливе, ІІІ м. Мирне

Шашки:

І м. - Щасливе, ІІ м. - Вороньків, ІІІ м. – Іванків і Сеньківка

Армспорт:

І м. - Вороньків, ІІ м. - Сеньківка, ІІІ м. - Вишеньки.

Гирьовий спорт:

І м. - Вороньків, ІІ м. - Сеньківка, ІІІ м. - Глибоке.

Перетягування канату:

І м. - Мирне, ІІ м. - Глибоке, ІІІ м. - Сошників.


 

У загальнокомандному заліку Спартакіади в десятку кращих збірних команд сільських рад ввійшли: 10 м. – Сошниківська с/р, 9 м. – Гнідинська с/р, 8 м. – Гірська с/р, 7 м. – Старівська с/р, 6 м. – Кучаківська с/р, 5 м. – Глибоцька с/р, 4 м. – Щасливська с/р.

Нагородження трійки призерів на апаратній нараді в актовому залі Бориспільської райдержадміністрації провели голова районної адміністрації  Воронін Дмитро Олександрович та голова районної ради  Байчас Владислав Михайлович :

І місце – Вороньківська сільська рада

ІІ місце – Сеньківська сільська рада

ІІІ місце – Мирненська сільська рада

Відділ молоді та спорту висловлює вдячність за допомогу в організації та проведенні Спартакіади:

сільським головам за формування та організацію команд для участі в спартакіаді та за особисту участь у змаганнях;

директору стадіону «Колос» м. Бориспіль Костянцю Миколі Петровичу та директору дитячо-юнацької спортивної школи м. Бориспіль Гомболевському Євгену Сергійовичу– за надання місця проведення змагань;

голові правління Бориспільського районного споживчого товариства Струкову Костянтину Андрійовичу – за організацію виїзної торгівлі;

працівникам екстреної медичної допомоги, відділу поліції та управлінню патрульної поліції м. Борисполя;

головній суддівській колегії на чолі з головним суддею Гапон Наталією Іванівною та суддівським бригадам, які на високому організаційному рівні провели змагання з видів спорту та всім, хто вніс вклад в проведення Спартакіади.

Бажаємо всім учасникам доброго здоров’я, гарного настрою та нових перемог!

До нових зустрічей на спортивних майданчиках!


 


 

Відділ молоді та спорту

Бориспільської райдержадміністрації


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано