A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ВІДБУЛАСЯ ПЕРША СЕСІЯ ВОРОНЬКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VІІІ СКЛИКАННЯ

Дата: 10.12.2020 09:11
Кількість переглядів: 689

8 грудня відбулася перша сесія Вороньківської сільської ради VIII скликання. Урочисте засідання сесії відкрив Гімн України у виконанні Владислава Лузана, переможця  обласного конкурсу «Яскраві діти України». Голова територіальної виборчої комісії  Н. Ткачук озвучила протокол про підсумки голосування на місцевих виборах. Відповідно до результатів голосування сільським головою обрано Любов Чешко.

До Вороньківської сільської ради обрано 26 депутатів, які представляють 8 політичних сил. На засідання першої сесії прибув 21 представник громади.  Присутні депутати урочисто склали присягу, отримали посвідчення,  депутатські значки та розпочали роботу.

У ході таємного голосування депутати вибрали секретаря Вороньківської сільської ради  Віталіну Спис. На секретаря сільської ради також було покладено виконання обов’язків секретаря виконавчого комітету .

На першому пленарному засіданні затвердили п’ять  постійних комісій та визначили їх склад, а також було прийнято рішення про початок реорганізації Головурівської, Мирненської, Процівської, Сошниківської, Старинської сільських рад шляхом приєднання до Вороньківської сільської ради та створено виконавчий комітет Вороньківської сільської ради.

На другому пленарному засіданні розглянули ряд важливих питань, що стосувалися роботи виконавчих органів. Затвердили заступників сільського голови з питань діяльності виконавчих органів: Олександра Іщенка ( колишнього Сошниківського сільського голову) та Людмилу Пасько ( колишнього Глибоцького сільського голову). Також схвалили рішення про старост. Відтепер представлятимуть інтереси сіл у Процеві - Микола Кияшко, У Головурові та Кийлові -  Олексій Король, у Сошникові – Володимир Тригуб,  у Мирному та Малих Єрківцях -   Світлана Чуй.  Рішення про затвердження старости у селах Старе та Васильки не прийнято.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано