A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

25 ЧЕРВНЯ СТАРТУВАЛА ОСНОВНА СЕСІЯ ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ

Дата: 26.06.2020 09:09
Кількість переглядів: 632

Їх стали називати випускниками 1 вересня, у січні дівчата-одинадцятикласниці вже гортали модні журнали, підбираючи фасон випускної сукні, а вже у квітні, навчаючись дистанційно, всі чітко зрозуміли – ні гучного останнього дзвоника на шкільному подвір’ї, що сповіщає про закінчення навчального року, а випускників кличе в самостійне життя, ні випускного вечора не буде. Адже карантин, запроваджений через небезпечну інфекцію COVID-19, вніс свої корективи й у шкільне буття: й учням, і вчителям довелося опановувати дистанційне навчання та звикати до спілкування в режимі онлайн.

Та мету і мрії ніхто не відміняв. Щоб стати успішними і втілити плани в життя, сьогодні на одинадцятикласників чекає зовнішнє незалежне оцінювання.

25 червня, ранок, м. Бориспіль, гімназія «Перспектива» імені Володимира Мономаха. Саме тут організовано один із пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Загалом у місті для учнів Борисполя та Бориспільського району, міст Березань, Переяслав, Переяславського та Яготинського районів організовано три пункти тестування: у ЗОШ № 6, НВК «Гімназія «Перспектива» ім. В. Мономаха та Бориспільському професійному ліцеї. Все за вимогами Міністерства охорони здоров’я та Міністерства освіти і науки.

Ось під’їжджають автобуси: з Гори, Кучакова, Переяслава… З них висипають випускники та їхні наставники. Зосереджені, трішки схвильовані, та біля входу на подвір’я гімназії залишають всі хвилювання за ворітьми. Адже сьогодні перший тест, сьогодні всі думки про математику. Що ж, вдалих ЗНО, втілення намічених планів та щасливої долі, юносте!

До слова. Напередодні гімназію проінспектував голова Київської обласної держадміністрації Василь Володін, перевіривши готовність аудиторій (загалом їх) 17 до проведення ЗНО, відповідно до правил карантину.

Сьогодні стартує основна сесія ЗНО! » Профспілка працівників ...


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано